Алкохолик: как се справих с най-големия порок в моя живот

Алкохолик се става лесно, лесно се започва да се пие, но отказването е трудно, както и възстановяването на живота такъв, какъвто е бил преди

алкохолик

Алкохолик не станах, но бях на път да си проваля много яко живота. За моя радост открих средство, което ме отказа от алкохола.

Капките Алкофитал ми дадоха опора в много труден момент за мен. Започнах да ги пия малко след като разбрах, че жена ми се готви да ме напусне. Прочетох ѝ съобщенията, дето си ги пишеше с нейната приятелка във фейсбук. Проблемът е моето пиене и това, че вече съм бил станал алкохолик.

Аз не съм алкохолик. Нямаше начин да стана. Нямаше начин да се превърна в отрепка, каквато беше моя баща. Осъзнавам че имам проблем и започнах да го решавам. Започнах да правя всичко възможно, за да огранича пиенето. И успявам!

Откакто започнах да взимам капките Алкофитал и да се променям, жена ми гледа по друг начин на мен. Още време трябва да мине, за да ѝ затвърдя усещането, че различен човек. Още много години. Може би – цял живот.

Разберете, хора, аз не искам да загубя семейството си. Осъзнах грешката си, осъзнах порока, който имам. Не си мислете, че ние като пием и нищо друго нито разбираме, нито ни интересува. Трудно се спира. Трудно е да се откажеш. Нужна е много голяма мотивация, инат, подкрепа. Нужен е и добър продукт, като капките Алкофитал, които да ме подкрепят в тази борба. И не на последно място – нужно е и аз да го поискам. А аз го искам, повече от всичко!

А.Д.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.