https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Алкохолът сбъдва и най-ужасните кошмари

0

Алкохолът сбъдва и най-ужасните кошмари

Алкохолът стана причина да се разделя с жената, която винаги ме е обичала и подкрепяла

Алкохолът сбъдва и най-ужасните кошмари
Алкохолът сбъдва и най-ужасните кошмари

Трудно ми е да си призная, че се провалих, но е точно така. Аз се провалих като мъж, глава на семейството, приятел, син и брат. Сега не ми остава нищо друго, освен бавно, но славно да поправям онова, което разруших. Много ми е неприятно, много ми гадно, но това е положението. Ако не го изрека на глас, ако не си призная пред толкова много хора, няма да мога да се освободя от вината и все ще ми е неприятно.

Казвам се Георги, но повечето хора ме знаят като Гочо. На 37 години съм, от Плевен. Имам жена, имам и син на 12 години. Сега жена ми и синът ми живеят отделно. Махнаха се заради мен и моето пиянство и най-вече заради непрекъснатите ми обещания, че ще оставя пиенето. Алкохолът всеки път се оказваше по-силен от мен, но този път няма да успее. Сега съм много по-мотивиран, а и ползвам капките Алкофитал, които много ми помагат в това начинание. Имам вече 7 месеца период без да пия и това е благодарение на капките Алкофитал, както и на факта, че осъзнах какво съм загубил. Алкохолът сбъдна на-ужасния ми кошмар, който никога не съм си представял, че може да се случи, а именно да остана без семейство. Сега правя всичко възможно да се поправя и много се надявам да успея.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.