Алкохолът не успя да убие човека в мен

Според мен и най-закоравелия пияница стига до решението да се откаже. Алкохолът може да се победи само с подкрепа от близките

решение-промяна
Алкохолът не успя да убие човека в мен

Бил съм свидетел на това как хора се отдръпват от близките си, които имат проблеми с алкохола. Или ги е срам, или им е неудобно, или не знаят какво да правят. В такова състояние алкохоликът става още по-податлив. И най-вече уязвим.

Аз съм бил и от двете страни. Алкохолът не пощади баща ми. След години, през които си мислех, че не съм като него, стана така, че и аз имам проблеми с пиенето. Ако в този момент семейството ми, и най-вече жена ми, не ме бяха подкрепили – не знам какво щеше да да се случи с мен. Майка ми, например, изпитваше ужас от алкохолизма на баща ми, и затова го остави да се самоунищожи. Това не е обвинение, а констатация.

Аз използвам всякакви начини, за да успея напълно и докрай да се откажа от алкохола. Най-доволен съм от действието на капките Алкофитал, които успяват да оказват влияние върху желанието ми да пия. Сега съм в период, в който осмислям. Надявам се да дойде време, когато ще успея напълно да се откажа от пиенето. До този момент съм успял да остана само три месеца без да пия. Алкохолът трябва да бъде победен, защото не успя да убие човека в мен!

Марио Николов

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.