Алкохолът не е помогнал на никого, само е навредил

Алкохолът дълго време беше част от моя живот

alkoh И то най-тъмната част. Мъжът ми имаше проблеми с пиенето и за няколко години бяхме стигнали почти до ръба. Аз не исках да се развеждам, защото това щеше да е най-лесното, което може да се направи. По-лесно ще е просто да си тръгна, но аз не го направих. искам да устоявам себе си и да имам семейство. Аз не се отказвам лесно. Още повече, че мъжът ми не е от тези хора, дето като се напият и не знаят какво правят. той пие и става тъжен, затваря се в себе си, стои и нищо не казва, нищо не прави. Просто пие от мъка. Започна да пие, защото майка му почина и той не знаеше как да се справи с тази загуба. А тя жената си беше стара и болна, не е като да си е отишла без време. Така стана, че той беше там като умря и явно трудно го понесе. Лекарите казват, че е на стресова основа, и също така казват, че ще го преодолее.

Сега мъжът ми взима билкови капки Алкофитал. Много добре му понасят. Когато започна да взима капките пиеше всеки ден, почти. Сега, три месеца откакто ги взима, той пие само два-три пъти в седмицата най-много. Хубавото е, че разбира, че алкохола не е хубаво нещо и че трябва да го остави.

Пенка Йорданова от Монтана

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.