Алкохолът най-лесно се отказва, когато си влюбен

Аз съм човек на сериозна възраст – на 47 години съм, но отказах алкохола, защото съм влюбен

 

алкохолизъм
Алкохолът най-лесно се отказва, когато си влюбен

Дълги години бях самотен, но вече намерих сили да взема живота си в ръце, да се мобилизирам и да се поправя. Започнах да пия, когато разбрах, че бившата ми жена ми изневерява. Много ми е неприятно да говор за този период, затова ще го пропусна. Всеки, който е обичал, знае колко голямо предателство е това. Още повече, че ние имаме две деца, които тя взе при нея, без да пита нито тях, нито мен. Тежко ми беше, болно ми беше, но се стабилизирах. Оттогава минаха дванадесет години. Сега децата са големи и се виждаме винаги, когато те имат желание, или дойдат да видят баба си, защото аз живея с майка ми. Баща ми е починал отдавна.

Най-голямата ми грешка беше, че изобщо започнах да пия, но това е минало вече. Сега срещнах една жена, която ме хареса такъв, какъвто бях преди – борещ се сам със себе си и с демоните в мен. Опитвал съм всичко, но само любовта ми помогна. Разбрах, че ако не оставя алкохола, ще я загубя. Затова си взех капките Алкофитал, започнах да ги пия редовно и за една година успях да се справя и да не пия токова много, колкото пиех преди. Капките Алкофитал са много добро средство за всеки, който иска да спре да пие, да отвори нова и чиста страница от своя живот, и да пише само хубави работи.

Людмил Марков от Бургас

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.