Алкохолът едва не съсипа черния ми дроб

Капките Хепавитал ми помогнаха да го прочистя и освободя от отровите

жфцфжбнбТова беше причината да спра алкохола и изобщо да зарежа пиенето. Лекарите ми намериха алкохолен хепатит, въпреки, че не е много правилно да го наричам така. Това много ме уплаши и най-вече това, че има опасност да хвана цироза. Аз това го знаех, нали, не пия алкохол от вчера, но все си виках, че това не може да се случи на мен и продължавах да пия. Сега обаче вероятността да пипна цироза, а аз видях какво е да те умори цирозата. Страшни мъки, един познат така почина от цироза. Накрая беше стана едва ли не черен, защото черния му дроб направо беше отказал. Аз бях да го посетя и ви казвам, че е нещо страшно.

Затова изобщо не съм се чудил. Щом ми казаха каква е работата, аз си поръчах капките Алковитал първо, за да мога да огранича пиенето на алкохол и след това си поръчах капките за прочистване на черен дроб и жлъчка Хепавитал. Общо от година и нещо се възстановявам от алкохолизма, много бавно, но сигурно.

Капките Хепавитал ги пих през последния месец и мога да кажа, че съм почти възстановен. така се чувствам – здрав. За мен е ново това усещане, но какво и що е станало, ще каже лекаря като отида пак на преглед есента.

Станимир Рангелов от Пазарджик

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.