Преди 2 години и 7 месеца изпих последната чаша алкохол

Преди 2 години и 7 месеца изпих моята последна чаша алкохол – истински алкохол, не бира или нещо от сорта, и това стана благодарение на капките Алкофитал

алкохол

Алкохол съм изпил много през този живот, но винаги ще помня последната чаша, която изпих. Това беше преди близо три години, или ако трябва да съм точен – 2 години и 7 месеца. Тогава започнах да отказвам алкохола – нещо, което правя и днес.

Започнах да ограничавам изпития алкохол поради две причини – здравословни и финансови. Тези две причини си имат своите подпричини, но няма да ви занимавам с това сега. Искам да кажа как успях да се справя със зависимостта си към алкохола.

За да започна да пия по-малко и в последствие да не пия нищо по-различно от бира или коктейл, аз взимах капките Алкофитал. капките Алкофитал са средство за отказване на алкохола, което открих в интернет. В последствие започнах да си го взимам от аптеката. Много информация за продукта има на адрес www.alkovital.com. Моята цел беше не просто да престана да пия алкохол. Давам си сметка, че това няма как да се случи, или поне ще е трудно. Аз исках да пия, но малко. Исках да пия както пият повечето ми приятели. И за периода, през който взимах капките Алкофитал, това се случи. Аз ползвах капките само 4 месеца, но те успяха да ми изградят здравословно отношение към това да как и колко алкохол да пия. Сега, в сравнение преди три години, съм направо трезвеник. Нещо, което нямаше да мога да постигна, ако не бяха капките Алкофитал.

Калоян Петров от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.