Алкофитал – така се казват капките, които ме освободиха от зависимостта към алкохола

Зависимостта към алкохола много ми отне. Заради тази моя слабост аз развалих взаимоотношенията с родителите си. И заради това се чувствам зле>

зависимостта към алкохола

Зависимостта към алкохола ме направи тотално различен човек. Аз бях на 30 години, а се чувствах като развалина, като човек, който много е преживял и малко му остава. Освен това и характера ми се промени. И не на последно място – това ме скара с родителите ми. Аз още нямам собствено семейство. Само тях си имам. И не ми се ще да е така завинаги. Затова започнах да отказвам алкохола. искам да стана друг човек, нов човек, добър човек.

За да се справя с алкохолната зависимост ползвам капките Алкофитал. Много съм доволен от тяхното действие. Надявам се моето отказване от алкохола да върви все така добре, и аз да мога да се справям с проблемите, които алкохола ми създаде.

За да се откажа от алкохола, ползвам капки Алкофитал. Това са билкови капки, направени за предизвикват непоносимост към алкохола. На мен ми беше може би трето или четвърто това отказване. Но, толкова време без алкохол никога не съм издържал, досега. Доволен съм от действието на капките Алкофитал и се надявам всичко да минава така добре, както досега. За да се откажа от пиенето, за да преодолея зависимостта към алкохола и да се сдобря с нашите, съм готов на всичко.

Христо Михов от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.