Алкофитал – средството, което ми помогна да се справя с алкохола

Алкофитал ми помогна при отказването на алкохола. Започнах да приемам тези капки, след като нищо друго нямаше полза за мен и моя проблем

алкофит

Алкофитал са моето средство, благодарение на което отказах алкохола. За времето, през което имах проблеми с пиенето, съм пробвал много лекарства и начини за отказване на алкохола. Единствено капките Алкофитал ми помогнаха да се справя и да имам сравнително разумно потребление на алкохол.

Защото аз знам и не искам да отказвам напълно пиенето. Просто исках да се справя с този проблем. Да не пия толкова много, да не съм посмешище на квартала. И най-вече – заради майка ми. Тя се разболя, и аз исках да я зарадвам с нещо. Знам, че това не е кой знае какво, но тя се радва. За нея е много.

Аз не мисля, че крайното отказване ще промени нещата, поне не и за мен. Все ще дойде един момент, в който на човек му се препива. И, като дойде тоз момент, важно е да се удържи фронта. Но, това не винаги е възможно. А, като се започне едно отказване, едно разумно употребление на алкохола, по-има шанс човек да се предпази от вредното влияние на алкохола.

Така мисля аз, и явно тази система при мен работи. Затова споделям с вас моя начин за отказване на алкохола. Мисля – не, аз направо съм сигурен, че капките Алкофитал ще помогнат и на вас!

Лилчо Борисов Савов от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.