Ако бях продъжил да пия, досега да съм станал алкохолик

Аз имах проблеми с алкохола, но не съм бил алкохолик

 

alcoholism
Ако бях продъжил да пия, досега да съм станал алкохолик

Аз се казвам Стоян и съм на 45 години. Преди около година имах много сериозни проблеми с алкохола. Не успях да стана алкохолик, защото се спрях навреме. Осъзнах, че алкохола нищо хубаво не може да направи, нищо не може да промени и проблемите ще продължат да си съществуват. Аз започнах да пия заради това, че се разведох. Преди това си пиех нормално, като всеки човек. Не ми беше трудно да започна, но пък много зор видях, докато откажа алкохола. Нямам сили сега да разказвам цялата драма, заради която започнах да пия. А и това вече е минало. Затворил съм я тази страница. Сега продължавам напред и искам единствено да стана пак такъв, какъвто бях преди. Промяната при мен вече е факт, но си признавам, че всичко това нямаше да се случи, ако не беше мой приятел, който ми даде ясно да разбера, че така доникъде няма да стигна. Не съм си мислел, че ще дойде ден, в който ще си призная, че имам проблем с алкохола, но все пак се радвам, че дойде такъв ден, в който да се радвам, че не съм станал алкохолик.

Отказването на алкохола стана възможно единствено и само заради моята упоритост и заради това, че ползвах редовно капките Алкофитал. Капките са билкови и си ги взех от аптеката.

Милчо Колев от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.