Абцес на черния дроб ме накара да променя отношението си към билките

През зимата вдигнах температура, почувствах се зле, но си помислих, че е най-обикновен грип

ъэоъжоЗаболяването ми нито беше обикновено, нито беше грип. Имах гноен абцес на черния дроб. Наложи се операция, която трябваше да изчисти гнойното гнездо и част от черния ми дроб беше изрязан. Операцията премина добре, възстановяването беше не много леко, но днес вече открих начин за балансиране на състоянието ми.

Заедно с медикаментозното лечение, което ми беше наложено, аз започнах да пия капки за прочистване на черния дроб и жлъчката „Хепавитал“. Наложи се да ги пия и не съжалявам, защото тези капки изчистват не само пораженията от гнойта, но и от хапчетата, които пия, защото част от тях бяха антибиотици, които колкото вършат работа, толкова и вредят.

Хубавото на капките „Хепавитал“ е че са билкови. Билките не вредят, а помагат по начин, който е доказан още от векове. Комбинацията на капките „Хепавитал“ е много добра и е уникална и затова ми се отразява добре. Самото прочистване се забелязва след няколко седмици, но то е очевидно. И след като може да се види с просто око, мога да си представя какво се случва вътре в моя организъм.

Ако има хора, които са претърпели някакви операцции на черния дроб или на жлъчката, нека да си поръчат капките „Хепавитал“ от www.hepavital.com или да си ги купят от аптеката. Много помагат и вършат чудесна работа.

Марин Димов от Търговище

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.