https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

5 изпитани начина да го накараш да полудее по теб!

0

5 изпитани начина да го накараш да полудее по теб! Тествани са и са доказали във времето своята ефективност

женски тайни

Едва ли има жена или момиче което да не иска на накара гаджето си да полудее по нея или поне да й бъде верен като кученце на строг повод. Лесно може да го накарате да ви заобича така, че да не вижда никоя и нищо друго в този безспорно шарен свят.

И така, какво трябва да направите?

Да започнем отзад напред.

5. Покажете му и му докажете, че можете да бъдете независими.

Противно на очакванията, които повечето жени имат, мъжете не обичат слабите жени. Те не харесват безхарактерните лепки, които или винаги са съгласни с всичко или нямат мнение дори и за това какво да облекат.

4. Играйте покер, научете поне някои основни термини от футбола, купете си въдица.

И, за Бога, поне веднъж изпийте нещо истинско, като чист бърбън например, вместо лигавия сайдер или още по-лигвия „Бейлис“. Оставете любимите си питиета за времето, когато сте с приятелките си. Разбира се, това не означава да се превърнете в мъжкарана, но ако уцелите златната среда на гореизброените мъжки забавления, вие ще се превърнете в негова фаворитка за дълго време.

3. Оставяйте му от време на време по някое закачливо гласово съобщение.

Или еротичен емемес. Или пък горещо съобщение, в което направо си признавате, че нямате търпение да се приберете и а пъхнете езика си точно там, където най-малко е очаквал. Мъжете обичат мръсниците, но предпочитат онези, които са дискретни и знаят как да погъделичкат вечно незадоволеното му его.

2. Без табута в секса, моля!

И тук важи правилото за златната среда. Не бъдете прекалено инициативни, но и не се дръжте като монахиня. С течение на времето ще можете да научите какво точно обича да прави и да му правят, така бъдете информирани и преди всичко – естествени.

1 Не е на важното, но все пак е добре да го можете.

Научете се да връзвате вратовръзка. Това е умение, което не всеки мъж притежава и ще ви бъде благодарен за готиния възел, който ще му направите, когато е необходимо.

Чисто символично: Вратовръзката е вид примка и ако вие знаете как точно да я вържете и колко стегнато да я държите, то значи вашият човек ще бъде завинаги ваш!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.