5 диамантени правила за вечна младост

Вечна младост за дамите и вечна радост за техните по-силни половинки с тези пет лесни правила

младост
5 диамантени правила за вечна младост

Почти всяка жена е изпитвала през живота си страх от старостта и дори дамите едва на 30 години започват да чувстват увяхването на красотата и да се плашат от годините. Дали с основание или не, всички те си задават въпроса как да запазят младостта, но колкото повече

Не е възможно да бъдем вечно млади, но пък можем да повярваме, че жената може да изглежда добре на всяка възраст.

Намалете до минимум употребата на вредни продукти (особено съдържащите консерванти и ароматизатори), изключете от менюто си мазната и пикантна храна и забравете за бързото хапване на крак. Всички тези продукти ускоряват стареенето. Ако се откажете от тях, вие ще се почувствате по-добре.

Пийте повече вода и не забравяйте за овлажняването на кожата. Овлажняването е важно условие в борбата със стареенето. Всеки ден изпивайте минимум 8 чаши вода. Не пренебрегвайте билковите чайове и пресните сокове, които са източник на витамини и други необходими на организма вещества.

Прочиствайте организма си. Изключете от менюто си вредната храна и приемайте продуктите, които намаляват преждевременното стареене: лук, чесън, цитрусови плодове, ябълки, моркови, кисело мляко и зелен чай.

Занимавайте се системно със спорт. Организмът ви трябва да привикне към редовните упражнения и тогава ще забележите положителния ефект: подобряване на състоянието на кожата и ноктите и укрепване на сърцето и паметта. За тази цел са достатъчни 30 минути всекидневни упражнения по аеробика.

Дръжте се така, както искате, без да се съобразявате е възрастта си. Ако ви се танцува, отидете в клуб и не мислете за това какво ще си помислят околните. Учете се да получавате удоволствие от живота.

Ако се вслушате в тези препоръки, вие ще забележите, че мислите за стареене постепенно ще престанат да ви тревожат и вече изглеждате и се чувствате по-млади и красиви. Постарайте се да запазите усещането си за младост и тогава възрастта няма повече да ви застрашава.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.