https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

4 ползи за здравето от леден масаж на точката фън-фу

0

Според китайската медицина в основата на черепа се намира т. нар. точка „фън-фу” (дом на вятъра)

фън-фу
Точката фън-фу се използва в акупунктурата, тъй като е свързана с много области на тялото ни. Но ако не искате да ви бодат с игли, можете да се възползвате от прост, но ефективен метод, който да ви избави от непосилните болки и малки здравословни проблеми.

Справя се с мигрената

Навярно всеки от време на време има главоболие. Много хора прибягват до китайската акупунктура, за да се избавят от мигрена. Тези, които са изпробвали метода с кубчето лед върху точката „фън-фу”, твърдят, че болките се разреждат и не са толкова силни.

Помага при артрит

Артритът е сериозен проблем. Но точката „фън-фу” може да се справи с него. Освен това кубчето лед помага и при хипо- и хипертония.

Помага при астма Очевидно при астма е необходимо медицинско лечение. Но
допълнително можете и сами да си помогнете с помощта на кубчето лед, поставено в „дома на вятъра”.

Намалява целулита

Навярно няма жена на планетата, която да не иска да се избави от този проблем. Активирането на „фън-фу” намалява целулита. Понижава стреса и умората И тук китайската медицина препоръчва да се прибегне до кубчето лед, с което да се справите със стреса и умората.

Подобрява настроението

Tова е най-добрият ефект. Само не може да се твърди със сигурност дали е пряко свързан с настроението, или е следствие от подобряването на здравето. Във всеки случай, главното е, че сте по-щастливи.

Проверете силата на точката „фън-фу” и чудодейното кубче лед. За целта няма дори да ви се наложи да излезете от дома, а резултатът ще е удивителен!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.