3 мъжки опасения, които мъжете предпочитат да премълчат

Дори най-самоуверените представители на силния пол имат своите страхове. Мъжете също имат своите притеснения и опасения

Страхът е човешко чувство, но често парализира не само емоциите, но пречи и на действията. Няма как да кажем кой страх е основателен и кой не е, защото всичко е индивидуално. Мъжете имат право на своите страхове, но ще е добре да познаваме някои от тях, за да можем да им помогнем в трудните ситуасции. И не на последно място – да ги разбираме по-добре.

мъжки страх

Страх да не са под чехъл

Това е големият страх на мъжката половина от човечеството – да не се превърнат в обект на женски манипулации. Именно затова мъжете се стараят винаги да са водещи в отношенията с жената. Този страх не се отнася до мъжете с нетрадиционна ориентация.

Страх да не опетнят репутацията си

Ако нещо заплашва авторитета на мъжа или материалното му състояние, това обезателно предизвиква паника и може да доведе до непредсказуеми постъпки. Той ще направи всичко, за да отстоява това, което е постигнал с труда си.

Страх от сватба

Това е най-големият страх на мъжете. Той включва също страха от изневяра, развод, страха, че няма да може да се справи с децата, и страха от битовите проблеми. Често именно това кара много господа да отлагат сватбата за неопределен срок.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.