3 аромата, които имат невероятни лечебни свойства

Тези три аромата не само ще оправят настроението, но ще помогнат и на здравето ви

 

аромати
3 аромата, които имат невероятни лечебни свойства

 

И не на последно място – предпочитанията към някой аромат говорят много и за характера на онзи, който ги предпочита.

ТАМЯН

Този„църковен“аромат укрепва, защитава и изсветлява аурата на хората и предметите, защитава дома от нечистата сила. Служи за духовно изчистване и вдъхновение,използва се за медитация.

Основното предназначение на тамяна е да „отваря сърцето“. В древността го използвали при преговори, за да подчинят волята на противника или да предизвикат откровен разговор. Страстта към постоянното горене на тамян показва, че такъв човек има проблеми с освобождаването от негативните емоции или че е объркан.

Оттенък на тамян в любимия парфюм намеква за противоречива натура, за неумение да се справи човек със самия себе си.

ТЕМЕНУЖКА

Влиянието на аромата на теменужката е почти същото като на розата – това е духът на изящната магия и кокетството. Той показва желание да се харесаш на всички без изключение и да възбуждаш ревност. Заедно с това привържениците на този аромат сред дамите обикновено са сексуално пасивни.

БОР

Този мирис освежава, обновява и придава нови сили, дарявайки победа, в това число и над съперниците в любовта. Пристрастието към аромата на бор е свойствено на хора, устремени към успеха и самоутвърждаването. Колкото по-силно се усеща ароматът на парфюма с някой от гореизброените цветни или дървесни оттенъци, толкова по-ярко изразени у човека са съответните качества.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.