2 рецепти от старите билкарски книги за изчистване на съдовете от холестерол

Направете тези 2 рецепти за почистване на съдовете от холестерол още сега, за да бъдете здрави и да се подмладите през следващите месеци

холестерол
2 рецепти от старите билкарски книги за изчистване на съдовете от холестерол

 

Първа рецепта за почистване на съдовете от холестерол

Необходимо е да се смелят четири обелени глави чесън и четири средни узрели лимона (с кората). След това трябва да добавите получената каша в стъклен съд от три литра и след това я напълнете догоре с пречистена топла вода. Нека сместа престои в продължение на 3-5 дни на топло място, като по едно и също време всеки ден не забравяте да разклащате буркана. Когато стане готова, прехвърлете в чист съд, като прецедите добре. Готовата инфузия се пие по 3-4 пъти на ден, като в чашата трябва да отсипете не повече от два пръста. Продължителността на курса на пречистване на съдовете от холестерол – 4 дози.

Втора рецепта за почистване на съдовете от холестерол

За подготовката на следващия домашен лек трябва да се почиства сто и петдесет грама чесън, след това да се счукат в хаван. Слагат се в чист стъклен съд и се заливат с половин чаша качествена водка или спирт не по-силен от 70 градуса. Затваря се плътно и се увива в старо одеяло, за да няма достъп на светлина. Така престоява на хладно място 10-12 дни. Готовата смес се прецежда през сито или марля и се пие по три пъти на ден четиридесет минути преди хранене, по 5-10 капки добавени в петдесет грама прясно мляко (вместо мляко може да бъде се ползва и пречистена вода).

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.