10 афродизиака за любовни игри

Древната магия на страста
На афродизиаците често им се приписват магически своиства в стимулирането на сексуалното влечение и чувственост. Много афродизиаци действително оказват влияние на половата активност заради тонизиращите компоненти, пробуждащи интерес към сексуалната страна на живота.
1,1,уОт древни времена ефирните масла са били използвани като един от най-силните начини за приличане на внимание към противоположния пол. Необикновените, вълнуващи аромати на любовта повишават общия тонус и събуждат интерес.

Тайната на жените – бергамот
Ароматът на бергамот отпуска и настройва романтично, като дава увереност в себе си. Маслото от бергамот е чудесно за еротичен масаж и създава незабравима атмосфера за изпълнение на плетилени желания.

Нека продължава по-дълго…. – розмарин
Този женски афродизиак се смята за един от най-дълго въздействащите аромати. Взимането на вана, с няколко капки от това ефирно масло дава сила и усещане за сближаване.

Източна страст с иланг-иланг
Ароматът на този афродизиак разпалва страстта и повишава сексуалното желание. За по-съблазнително и еротично маслото може да се нанесе на вътрешната страна на бедрата.

Твърд като….кедър
Кедровият аромат стимулира поява на чувственост и сексуално желание и изостря усещанията при докосване. Маслото от кедър може да се добавя в аромалампата или в крема за масаж.

Неочаквано, мъжкият – пачули
Маслото от пачули се смята за един от най-ефективните мъжки афродизиаци, който стимулира обмяната на веществата, повишава тонуса и дава увереност в себе си.

Свежа вечер и женшен
Ароматът на женшен оказва положително влияние на мъжкия организъм, като нормализира хормоналния фон и задържа сексуалната възбуда. Маслото от женшен помага да се премахне умората или стреса и подобрява настроението.

Сексуалното авокадо
Алокадото е лидер по витамини сред другите плодове. То съдържа витамини А,Е, С, калий, магнезий и калций. Блюдата от авокадо се смятат за мощен афродизиак, способен да разтопи всяко сърце.

Любовна екзотика – артишок
Артишокът притежава мощно възбуждащо действие и благотворно влияе на циркулацията на кръвта. Предизвиквайки прилив на кръв към половите органи този афродизик има стимулиращо и укрепващо действие. Блюдата от артишок повишават тонуса и готовноста към любовта игра.

Мед
Този природен афродизиак се смята за храна на боговете. На медовината се приписват своиства на подмладяване и повишаване на сексуалното влечение. Медът неутрализира действието на алкохола, премахва умората и дава енергия.

Соленият привкус…
В стридите се съдържат много аминокиселини, минерали и цинк, които нормализират изработването на тостестерон. Употребата на стриди активизира обмяната на веществата и повишава мъжкото либидо.

Прочетете още ИЗПИТАНО ЗА МЪЖКА МОЩ И СИЛА

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.